Mellanstadieläraren och influencern har blivit med bok

Rickard Nordström

Malmöbon Rickard Nordström är inte bara mellanstadielärare. Han, som även är känd som Magister Nordström, är även influencer med nära 36 000 följare på Instagram och strax över 212 000 på TikTok. Rickard har tidigare prisats som ”Årets lärare” och ”Årets nytänkare”.

Nu har han även kammat hem titeln författare när han nyligen skrev och gav ut sin första bok – en handbok för föräldrar med barn som älskar sociala medier.

En dröm har gått i uppfyllelse! Jag har skrivit en bok! Jag är så otroligt lycklig just nu, detta har varit en dröm sedan jag var liten. Detta är nog bland det största jag har varit med om och när drömmar går i uppfyllelse går det knappt att beskriva känslorna som infinner sig. Efter över ett års slit och bollande med bokförlaget är nu boken klar, skriver han i ett inlägg på Instagram.

Jag kände att det behövdes en bok till alla vuxna som har barn som älskar sociala medier. Jag vill med den här boken bland annat hjälpa er att försöka förstå vad det är barnen gillar och håller på med.