Nätverket signerar avtal med handbollsproffs: “Vill möta efterfrågan”

Jim Gottfridsson (press)

Intresset för sportprofiler har både ökat och utvecklats.

Handbollsspelaren har över 144 000 följare på Instagram och är en av världens främsta inom sin sport. Redan 2012 debuterade han i landslaget och 2022 var han med när Sverige spelade hem ett EM-guld. Till vardags spelar han i den tyska storklubben SG Flensburg-Handewitt. Nu tecknar Jim Gottfridsson ett exklusivt avtal med kreatörsnätverket We are era.

I en tid när professionella idrottsutövare och atleter allt oftare även har ett robust följe på sociala medier är jag jätteglad över att kunna använda det på ett positivt sätt. Jag är jätteglad över förtroendet och stöd från We are era och ser fram emot att jobba tätt ihop, säger han själv om samarbetet, i ett pressmeddelande.

Avtalet gäller alla inkommande samarbetsförfrågningar som rör Jim Gottfridssons sociala medier. We are era menar att det finns ett ökat intresse för just sportprofiler. Och nätverket ser stora möjligheter i den passion och gemenskap som finns inom sport och idrott.

Vi är oerhört glada över att börja arbeta tillsammans med Jim Gottfridsson. Intresset från mer sportintresserade målgrupper har utvecklats de senaste åren och vi vill möta efterfrågan både hos dem men även hos annonsörerna. Vi kan inte tänka oss en bättre start än med Jim, säger Josefin Skoghag, Talent agency lead på We are era.