Nätverket signerar avtal med Love is blind-paret: “Ny fas i livet”

Sergio Rincón och Amanda Jonegård

Amanda Jonegård och Sergio Rincón kommer att synas i “Gravid vecka för vecka”.

Amanda Jonegård och Sergio Rincón, kända från tv-serien Love is blind Sverige, har signerat avtal med kreatörsnätverket We are era. Detta för att dela med sig av sin graviditetsresa på nätverkets Youtube-kanal “Gravid vecka för vecka”. 

Kanalen startades av We are era nordics 2013 och har sedan dess lockat till sig 76 000 prenumeranter och över 200 000 organiska visningar varje månad.

We are era ansvarar för både produktion, casting och communityn kring kanalen. Tillsammans har vi lyckats skapa en unik och engagerande plattform för att skildra olika graviditetsresor och stödja föräldrar under denna spännande tid. Amanda och Sergios gripande kärleksresa har fängslat många och är ett välkommet tillskott till Gravid vecka för vecka-kanalen och communityn däromkring, säger Hanna Cedermark, projektledare, We are era nordics i ett pressmeddelande.

Tittarna kommer nu att få följa Love is blind-paret Amanda Jonegård och Sergio Rincón varje vecka fram till förlossningen. Dessutom kommer man att släppa ytterligare två avsnitt med fokus på förlossningsberättelsen och livet med bebisen. 

Vi ser fram emot att få dela vår gravidresa på Gravid vecka för vecka. Hela världen har fått följa oss från vårt allra första hej till att nu vara i en helt ny fas i livet. Nu kommer vi dela med oss av vår gravidresa ihop – allt ifrån förväntningar, förlossning och förberedelser för vår baby Rincón, som förväntas komma runt slutet av april, säger Amanda Jonegård.