Perfect Day Media släpper ny poddsatsning – ”ett recept på framgång”

Pascal Engman och Johannes Selåker

”Spännande att gå utanför vår comfort zone”.

Perfect Day Media står bakom flera stora poddar i Sverige, som ”Alex och Sigge” och ”Ursäkta”. Och så sent som i februari klev en rad nya podcastprogram ombord. Bland annat ”Det Skaver” som är en av Sveriges största med över 450 000 lyssningar i månaden.

LÄS ÄVEN: Perfect Day Media byter identitet – succépodden flyttar in

Och nu fortsätter Perfect Day att bygga ut sin katalog. In kliver författarna Pascal Engman och Johannes Selåker som tillsammans startar podden ”Pascal & Johannes”.

Som författare som skriver böcker tillsammans tar vi med oss en mängd upplevelser till podden och vi kommer prata om allt ifrån relationer, vacklande psykisk hälsa och medieskvaller. Vi är också föräldrar till småbarn som är nära i ålder, vilket vi hoppas kunna ge perspektiv på dagens föräldraskap. Det är otroligt spännande att gå utanför vår comfort zone, det skrivna ordet, och ta steget in i podcast-världen, säger Pascal Engman i ett pressmeddelande.

Premiäravsnittet av Pascal och Johannes satsning släpps idag. Hannah Widell, Head of Perfect Day, är mycket glad över det nya förvärvet:

Vi är så stolta över det faktum att vi fortsätter att attrahera de mest relevanta och aktuella profilerna till oss på Perfect Day Media. Johannes och Pascal är ett ypperligt bevis på det. Med sina kombinerade erfarenheter levererar Johannes och Pascal engagerande och insiktsfulla konversationer vilket ger en helt fantastisk podd vi tror väldigt mycket på. Vi har sett på tidigare succéer att bra och förberedd storytelling är ett recept på framgång, säger Hannah Widell.