Perfect Day Medias VD väljer att lämna: ”Har olika syn”

Karolina Roslund

”Skiljs som vänner”.

Poddbolaget Perfect Day Media, grundat av Amanda Schulman och Hannah Widell, ägs av koncernen Pophouse sedan augusti 2021. Det har alltså inte ens gått ett år sedan den nya regin klivit in, men nu har Karolina Roslund, vd för Perfect Day Media, valt att lämna bolaget. Det skriver Breakit.

Efter samtal och en kort process stod det klart att styrelsen och jag har olika syn på hur Perfect Day Media ska utvecklas framöver, säger Karolina Roslund och fortsätter:

Bolaget är inne i en spännande tillväxtfas och jag vill understryka att detta sker i samförstånd och att jag, Pophouse och de tidigare ägarna Hannah och Amanda skiljs som vänner. Det har varit fantastiskt kul och lärorika år.

LÄS ÄVEN: Perfect Day Media ska bli internationellt – här är de nya talangerna

I samband med att Karolina Roslund kliver ner, tar Pophouse vd Per Sundin på sig uppdraget som arbetande styrelseordförande i Perfect Day Media. Grundarduon Amanda Schulman och Hannah Widell fortsätter som kreativa chefer.

Karolina Roslund har genomfört en omstrukturering av Perfect Day Media, drivit i hamn affären mellan bolagen och fortsatt driva verksamheten i snart ett år sedan förvärvet. Nu är ett bra och naturligt tillfälle för både henne och Perfect Day Media att ta nästa steg, säger Per Sundin.