Sandra Beijers nya serie gör succé innan premiär: ”Fattar knappt själv”

Sandra Beijer (Foto: Sandrabeijer.elle.se)

Influencern, bloggaren och författaren Sandra Beijer har skrivit en tv-serie som kommer att ha premiär på SVT den 19 maj. Serien, med titeln ”Allt som blir kvar”, är baserad på en av Sandras romaner med samma namn.

Den handlar om en tjej som blir lämnad mitt i sommaren. Hon vet inte vart hon ska ta vägen, hennes hjärta är krossat och hennes bästa killkompis tar henne under sina vingar, berättade Sandra Beijer för Expressen.

Torts att det är nio veckor kvar till serien släpps har Finland, Danmark och Norge redan köpt in Allt som blir kvar. Serien kommer alltså även att släppas på NRK, DR och svenska YLE i vår.

Så kul! Alla tre kanalerna beställde serien direkt på plats i pitchmötet i vintras, skriver Sandra Beijer på sin blogg och fortsätter:

Allt som blir kvar har också blivit utvald som en av de ”most anticipated high-end drama series 2022” av en jury på världens största TV-mässa MIP Drama. 10 stycken tv-serier världen över har valts ut utifrån manus, produktion och originalitet och kommer premiärvisas på galaöppningen i Cannes i april. Det innebär också chansen att vinna hela mässans stora pris Coup de Cœur. Fattar knappt själv detta sjuka, men så fett.

Sandra är manusförfattare och exekutiv producent. Serien utspelar sig i Stockholm och artisten och medieprofilen Oscar Zia spelar en av huvudrollerna.