Utvecklingssamtal – ”att göra content av sitt liv?!”

Säsong 1, Avsnitt 11

Emil Norberg är komiker och mediaprofil men ännu inte influencer. I podden ”Så blir du FUCKING influencer” träffar han Sveriges största influencers och experter på sociala medier, för att ta reda på ”hur man egentligen blir influencer och därmed blir rik, lycklig och älskad”.
Med på resan har han med sig Influens.se. På Influens uppdaterar Emil läsarna om tipsen han fått från intervjupersonerna har fungerat, och om han kommit närmare målet att bli influencer.
I detta utvecklingssamtal sammanfattar jag vad Filip Pelas lärde oss i förra avsnittet. Han berättade hur han gör för att hinna arbeta heltid (och dessutom massa övertid) som polis och samtidigt vara en av Sveriges främsta influencers! Jag funderar högt kring vad han säger om att planera små stunder under veckan så att man är startklar vid de tillfällen då man verkligen ska skapa, hur man kan lära sig av misslyckanden samt om hur man bör designa sitt liv för att låta livet skapa content och content att vara en del av livet. Slutligen avslöjar slutligen hur det gått för mig i veckan – det vill säga om jag kommit något närmare att bli en FUCKING influencer, säger Emil Norberg.
Lyssna på avsnittet med Filip Pelas här. 

Om Emil Norberg:

Emil Norberg är komiker, manusförfattare och snart ännu en av alla FUCKING influencers. Dessutom är han utbildad jurist och ekonom. Emil har, tillsammans med sin bror Daniel Norberg, Youtube-kanalen “Bröderna Norberg – Emil och Daniel”, som har cirka 274 000 prenumeranter och klippen på kanalen har i skrivande stund visats hela 125 594 374 gånger. I flera år har kanalens klipp listas som några av Sveriges mest visade på Youtube.

Emil har vunnit det svenska humorpriset 2016 för Årets Webbhumor och därutöver varit nominerad till samma pris 2017, 2019 och 2020. Han har även vunnit Big Buzz of the Year i kategorin Youtube 2016. Under 2016 startade Emil dessutom konsultbolaget Paradime som bland annat stöttade stora nationella mediebolag i sitt arbete med sociala medier. Emil Norberg och Daniel Norberg var även programledare för Nordens första influencer marketing-branschevent; Influencer Marketing Sunmit 2022.