Youtube-paret vloggade i 90 dagar – tjänade över en miljon: ”Overkligt”

Ben Mitkus och Caroline Johansson (Instagram: @benmitkus)

Filmade varje dag med en nyfödd bebis.

Ben Mitkus och Caroline Johansson blev föräldrar i Augusti 2023. Nu har de under tre månader filmat varje dag för sin Youtube-kanal och visat upp sitt nya vardagsliv. Slitet har lönat sig, paret har dragit in över en miljon kronor på 90 dagar. I sin sista ”90-dagarsvlogg” berättar paret själv om framgången. Caroline Johansson säger i videon att hon nog aldrig riktigt förstått hur mycket pengar det går att tjäna på Youtube.

Men man får inte glömma att målgruppen just nu på kanalen, den är typ den bästa målgruppen man kan ha nästan för annonser. Det är liksom, 24 till 35 är verkligen majoritet. Sen är det verkligen fifty-fifty med killar och tjejer. Sedan har vi faktiskt haft er fantastiska följare som kollat på reklamen för att supporta, säger Ben Mitkus i videon.

Pengarna ska gå till att investera i parets drömhus och de tackar nu sina engagerade följare som hängt med under de senaste tre månaderna och gjort husköpet möjligt.

Tack så jättemycket verkligen till alla er som varit med oss varje dag. Ni är helt fantastiska och tack för att ni hjälpt oss så mycket med vår framtid och husdröm. Overkligt, men vi gjorde det tillsammans. Förevigt tacksam, skriver Ben Mitkus i en kommentar till Youtubeklippet.