Camilla Hamid går till Splay One: ”En profil vi trånat efter länge”

Camilla Hamid (Foto: Ulrika Pousette)

Bakprofilen Camilla Hamid byter nu nätverk från We Are Era Nordics, tidigare United Screens, till Splay One.

Camilla Hamid har varit aktiv på Youtube i tre år. Hon har idag 84 000 prenumeranter på sin kanal och över en halv miljon visningar i månaden. Dessutom driver hon en blogg och en Instagramkanal med nära 400 000 följare.

Camilla är en profil vi trånat efter länge till nätverket. Det finns få personer med den karisma och passion som Camilla utstrålar i allt hon gör. Genom åren har vi haft möjlighet att jobba med henne i flera av våra Branded Productions, men att nu få kanalen till nätverket möjliggör en fördjupning i samarbetet, säger Fredrika Fry, Head of Talent på Splay One, i ett pressmeddelande.

Tillsammans med Camilla kommer Splay One att fokusera på att växa hennes content samt affär på alla fronter. Från och med idag representerar vi Camillas inventory på Youtube i vårt Premium-erbjudande mot annonsörer.

Och Camilla Hamid ser fram emot att jobba tillsammans med det nya nätverket:

Det ska bli så roligt att komma över till Splay One och se vad vi tillsammans kan hitta på för att bygga mina kanaler framåt.

Vill du läsa mer om Camilla och hur hon hamnade där hon är idag, så har Influens.se nyligen gjort en intervju med henne som du hittar här.