Camilla Hamid har släppt en ramadan-kalender: ”Hennes passion för att…”

Camilla Hamid (Foto: Ulrika Pousette) / shop.mykitchenstories.se)

Chokladkalendern räknar ner till muslimsk högtid.

Bakprofilen Camilla Hamid nära 570 000 följare på Instagram och har med sina bakverk tagit Sverige med storm. Förra året öppnade hon ett eget café, Sweets by Camilla, i Stockholm. Köerna ringlade sig långa och caféet sålde slut flera dagar i rad, och tvingades till och med öppna senare under några dagar, för att hinna baka nya godsaker till besökarna.

Inför årets ramadan har profilen skapat en chokladkalender som räknar ner till den stora högtiden Eid al-Fitr. Kalendern är framtagen med hjälp av Proad Sweden, vars influencernätverk Camilla Hamid är en del av.

Jag är väldigt stolt och glad att dela med mig av att vi på Proad Sweden AB i samarbete med Camilla Hamid hjälpt henne att lansera en speciell Ramadan-kalender med 30 härliga överraskningar, där varje lucka gömmer en läcker chokladgodbit. Denna kalender är utformad för att följa med under fastemånaden Ramadan och räkna ner till den glädjefyllda händelsen Eid al-Fitr, skriver Proads vd Magnus Noord på Linkedin.

Magnus Noord fortsätter med att lyfta och berömma profilens engagemang för att hitta den rätta chokladen och designen.

Hennes passion för att skapa minnesvärda upplevelser lyser igenom när hon noggrant designade varje del av kalendern för att inkapsla högtidens anda.