Fikakaos när Camilla Hamid öppnade café – sålde slut tre dagar i rad

Camilla Hamid (Fotograf: Ulrika Pousette)

Långa köer när bakinfluencern slog upp portarna till Sweets by Camilla. 

Det som började som en blogg för att samla sina egna recept växte till ett Instagramkonto med 542 000 följare, flertalet kokböcker, en karriär som bakningsexpert i TV4 och ett sommarprat.

I sitt sommarprat berättade Camilla Hamid bland annat om sin uppväxt som kantades av ekonomiska problem, ensamhet och svåra ätstörningar. 

Jag höll helt ärligt på att dö på grund av det, säger Camilla Hamid i sitt sommarprat och syftar på ätstörningen hon kämpade med.

I tisdags slog Camilla Hamid upp portarna till sitt café, Sweets by Camilla, och besökarna rusade dit. Köerna har ringlat sig långa och tre dagar i rad sålde de slut innan stängning. Detta trots att cafét under torsdagen öppnade fem timmar senare för att hinna baka nya godsaker.

Vi är otroligt tacksamma över ert stöd och att ni kommer till oss och handlar! I två dagar har vi haft öppet och har sålt slut innan stängning varje dag. Imorgon öppnar cafét 12.00 så vi har tid och utrymme för att komma ikapp och baka upp ännu mer till er. Återigen TACK , detta hade inte varit möjligt utan er, skrev Camilla Hamid på caféts Instagram efter andra dagen.

Instagramkontot som tillhör cafét lockar även det till sig folk, redan nu har kontot 44 000 följare.