Cissi Wallin i hemligt projekt med medvetna byrån: ”Mer än att bara sälja en produkt”

”Det blir avgörande att alla vi samarbetar”.

Medieprofilen Cissi Wallin krokar arm med Aleksa Lundberg, skådespelare, aktivist och debattör, i ett hemligt projekt. Även byrån Green Communication är en del av den superhemliga satsningen, säger vd:n Maria Ingels Carlsson till Influens.se.

Varför är projektet hemligt?

Vi vill ha allt helt klart innan vi går ut och pratar om det, säger hon.

I pressmeddelandet skriver man att ”fokus ligger på hållbarhets- och jämställdhetsfrågor”, och att både Cissi Wallin och Aleksa Lundberg har höga ambitioner på områdena. Enligt Maria siktar man på att avslöja hemligheten innan jul.

Just nu letar vi efter finansiärer som vill vara med på ett spännande projekt. Vi brukar nog alltid ha ett projekt klart innan vi letar finansiärer eller sponsorer, men denna gång vänder vi på det.

Mer än så vill Maria inte avslöja i dagsläget. Men det Green Communication ska bidra med från sin sida är expertis inom marknadsföring och PR.

För oss var det viktigt att hitta en agentur där våra hjärtefrågor tas om hand på ett genuint och trovärdigt sätt. Vi möts i det här projektet för att fokusera på brännande ämnen och viktig fakta, och givetvis också värna yttrandefriheten, säger Cissi Wallin och Aleksa Lundberg.

Det blir avgörande att alla vi samarbetar, vågar och tror på att samhället blir bättre av att vi satsar och ger utrymme för dessa frågor. Green Communication kommer driva oss framåt och hjälper oss att nå bortom våra egna kanaler och nätverk. På så sätt kan vi göra större skillnad.

Att det just är Cissi Wallin och Aleksa Lundberg som byrån kommer att jobba med är ingen slump.

Hur våra profiler agerar och vilka projekt vi jobbar med är avgörande för oss, säger Maria Ingels Carlsson och avslutar med:

Våra gröna profiler vill uppnå mer än att bara sälja en produkt. Det uppskattar både våra kunder samt Aleksa och Cissi. De har båda otroliga erfarenheter med sig in i samarbetet och i det viktiga projekt vi snart kan berätta mer om.