Emelie Walles lanserade Vibes of Mind – så går det för kristallbutiken

skärmdump från instagram / Emelie Walles

Har jagat paket på postterminaler för att slippa vänta på utkörningar. 

Den 28 september i år slog Vibes of mind upp portarna i Galleria Center syd i Löddeköpinge. Varumärket, som har både en fysisk butik och e-handel, grundades av influencern Emelie Walles, tillsammans med hennes make. När Influens kontaktar Emelie Walles för att höra hur det gick med lanseringen svarar hon snabbt. 

Över all förväntan, jag hade aldrig någonsin kunnat ana den enorma respons vår lansering fick. Det var hundratals människor i kö innan vi öppnade dörrarna till butiken. Avspärrningar och vakter fick hjälpa till på köpcentrat där kön ringlade sig genom centrat ut till parkeringen. Kön varade under hela kvällen och vi är så tacksamma. 

Fått jaga paket på postterminaler

Enligt influencern och grundaren har efterfrågan varit större än de väntade sig och de har haft svårt att hinna fylla på sitt lager. Många varor hinner inte ens landa på hyllan innan de är slutsålda. 

 Vi är i en ständig tillväxtfas som såklart är kul, men det har skapat sina utmaningar. Vi har jagat paket hos terminaler för att vi inte kunnat vänta på omlastningar och utkörningar, vi har haft många varor som varit slutsålda. 

Inför Black friday och julhandeln har de därför utökat med ett extra stort lager. Samtidigt har varumärket också lanserat en ny kollektion med smycken. Med det rådande ekonomiska läget är det många butiksägare och e-handlare som kämpar med sin försäljning och de kommande shoppingveckorna kan komma att bli viktigare än någonsin. Emelie Walles medger att de hade förväntat sig en tuffare start.

Vi hade förberett oss på att läget skulle vara tufft, speciellt då vi både öppnade e-handel och butik direkt. Men vi blev tagna på sängen av efterfrågan och den start vi fått.

“Ett fantastiskt community”

Butiken kommer inte få Emelie Walles att dra ner på tempot som influencer. Planen är att arbeta lika mycket med båda bolagen.

Det är ett ständigt samspel, jag har ett fantastiskt community som jag delat hela denna resa med, det är som min andra familj och det stöd jag har från mina följare är ovärderligt. Efter 3 års föräldraledighet så är jag taggad på att arbeta med det jag älskar mest, mitt community och mitt livs dröm Vibes of Mind.