Emil Henrohn och Margaux Dietz i ny serie – ”kul trots att det var fruktansvärt hemskt”

Emil Henrohn och Margaux Dietz

Vildmarksäventyr för kändisar i ny Youtubesatsning från Revolution Race.

I en ny exklusiv serie på Youtube får vi följa ett antal stora profiler när de ska ut i den småländska vildmarken i tre dagar. I programmet tävlar deltagarna tv-profilen Karl-Fredrik Gustafsson, ryttaren Carl Hedin och sociala medieprofilerna Andra Farhad, Emil Henrohn och Margaux Dietz som hade lite problem med en cykeltur.

Haha, jag är inte världsbäst på att cykla och har aldrig hanterat en el-mountainbike förut så det blev lite mycket. Men det ordnade upp sig, säger Margaux till Influens.se.

Anledningen till att Margaux ställde upp var att hon älskar naturen men aldrig riktigt vågat uppleva den. Och även om det var kämpigt med cyklingen och utmaningar så var hon säker på att hon skulle vilja göra om det igen.

Ja, jag ville inte ens åka därifrån.

Emil Henrohn som toppar Maktbarometerns Tiktok-lista ville också ut i naturen på grund av att han aldrig ens sovit ute i vildmarken, samt för att få utmana sig själv. Även om han är van vid press och stress i sitt musikalarbete skulle detta bli något helt annat. Och det blev som han tänkte sig.

Det blev mer än vad jag tänkte mig, jag hade så kul trots att det var fruktansvärt hemskt. Det var tortyr men det ska man kanske inte säga för det är bra att folk tar sig ut i naturen. Men tävlingarna var verkligen jobbiga och tuffa, vi fick till exempel vandra i sju timmar första dagen och jag har aldrig vandrat, säger han till Influens.se.

I programmet som är en produktion av outdoormärket Revolutionrace paras de tävlande ihop med olika vildmarksguider som de får välja utifrån knapphändig fakta från programledaren Rickard Olsson. För Margaux visade sig att hon valde Ferry Svan som hon kastade sig i armarna på.

Vi har träffats några gånger innan och jag vet att Ferry är en otrolig vinnarskalle så jag kände bara ”yes nu kommer vi ta hem det”, berättar hon.

Precis som Margaux så tvekar inte Emil Henrohn en sekund när han får frågan om han skulle göra om äventyret.

JA! Jag vill göra om det större och med fler dagar, fan vad kul det var! Och det skönaste var att slippa att ha den där telefonen med sig, för vi fick inte ha mobilen med oss ute. Och när vi var klara med hela inspelningen på söndagen så sa jag “behåll min telefon till imorgon så jag kan njuta av en sista kväll och ta in allt jag varit med om med det här härliga gänget”, avslutar Emil, på just telefon med Influens.se.