Gröna influencer-agenturen växer – landar i Malmö: ”Använder sin makt”

”Märker tydligt det innovativa klimatet”.

Den gröna influenceragenturen Green Communication växer. Företaget grundades våren 2020 i Stockholm, och nu öppnar man upp ytterligare ett kontor. Den här gången väljer man Skånes huvudstad, Malmö.

LÄS ÄVEN: Intervju: Hållbarhet i influencervärlden – ”har en stor skuld”

Malmö med omnejd är en sjudande och väldigt spännande del av Sverige. Vi märker tydligt av det innovativa klimatet och förändringsbenägenheten som råder. Satsningen i Malmö kommer att öppna upp möjligheten för fler att profilera sig genom influencers som använder sin makt och sin uppmärksamhet för att göra skillnad, vilket är helt rätt, säger Maria Ingels Carlsson, grundare och vd, i ett pressmeddelande.

Valet av Malmö var naturligt, då byrån redan har flertal anslutna profiler och ett säljkontor i staden. Den nya etableringen innebär dock en tydligare närvaro, och på Malmökontoret kommer Green Communication även arrangera månatliga hållbarhetsträffar under våren.

Företaget vill lära känna fler lokala kunder och profiler som ”förändrar normer och uppmuntrar till hållbara beteenden ur olika aspekter”.

Green Communication har idag 35 profiler i sitt stall.