Idag: Här är Bianca Ingrossos nya företag – ”jobbat dag och natt”

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge (Foto: Instagram)

I oktober 2021 avslöjades det att Bianca Ingrosso jobbar på ett nytt varumärke och bolag, tillsammans med sin koordinator Lovisa Worge och Mikael Snabb och Jesper Matsch som även var med och startade Caia Cosmetics.

RELATERAT: Bianca Ingrosso och Lovisa Worge bygger nytt bolag: ”Ska bli en överraskning”

Vi jobbar varje dag med det. Jag kan inte säga vad vi kommer att släppa eller vad det är, men folk kommer nog inte att vara chockade. Så kan man säga. Det är något som både jag och Lovisa brinner för och älskar, sade Bianca Ingrosso i ett tidigare uttalande.

Nu, under de senaste dagarna, har både Bianca Ingrosso och Lovisa Worge hintat på sociala medier vad det nya företaget kommer att ägna sig åt. De nyfikna följarna har gissat på allt från strumpbyxor och mode till accessoarer och smycken, och vissa gissade rätt.

Idag lanseras det nya varumärket Ani Jewels, som erbjuder smycken. Något som även avslöjades delvis hos Bolagsverket där Ani Who AB ska ”sälja mode och accessoarer”. Och på torsdag, den 5 maj, kommer bolaget att slå upp dörrar till e-handelsbutiken.

Låt mig presentera Ani Jewels. Min största dröm går nu i uppfyllelse. Att skapa mitt eget varumärke tillsammans med min bästa vän, har varit något som jag aldrig någonsin skulle kunna föreställa mig. Vi har jobbat med detta dag och natt under väldigt lång tid, fokuserat på varenda liten detalj för att skapa de vackraste och mest perfekta smyckena. Och nu, när jag har det slutliga resultatet i min hand, kunde jag inte vara mer glad och stolt. Jag är mållös och exalterad över att kunna dela detta med er. Ani är min lilla bebis som nu vaknar till liv. Jag är supernervös och samtidigt glad över att dela detta ögonblick med er, jag hoppas att ni kommer att älska kollektionen lika mycket som vi gör, skriver Lovisa Worge på Instagram.

Enligt Bolagsverket är Tomaj Sangchi, grundare av smyckesmärket Tom Hope, VD i Ani Who AB. Bianca och Lovisa har även avslöjat i ett poddavsnitt hos Måndagsvibe, som drivs av influencer-duon Lovisa Wallin och Hanna Friberg, att även Lucas Armando Feola – före detta koordinator för influencern Alice Stenlöf – är inblandad i det nya företaget.

En dröm som kommer till liv tillsammans med min bästa vän. En dröm fylld av så mycket kärlek, engagemang, hårt arbete och mängder av timmar som gått till varenda liten detalj för att skapa de bästa smyckena. Jag kan inte fatta att den här dagen äntligen är här och jag är så stolt över att kunna göra detta tillsammans med Lovisa Worge, skriver Bianca Ingrosso.

Fram till idag har allt kring Ali Jewels varit en hemlighet. Men nu berättar det nya bolagets vd Tomaj Sangchi hur allt gick till.

Jag lärde känna Mikael Snabb redan innan de lanserade Caia Cosmetics. Sedan för exakt ett år sedan pratade jag med Mikael och Jesper, jag tror att de hade fått reda på att jag sålt mina andelar i Tom Hope. De hörde av sig i samma veva och vi pratade om att kanske göra något tillsammans, säger Tomaj Sangchi till Breakit och fortsätter:

Lovisa arbetade inte heller heltid för Bianca längre vid den tiden och de pratade om att göra någonting tillsammans också ungefär samtidigt. Så vi hade alla pratat om att göra något i det här området på olika håll, så vi sa; varför gör vi det inte tillsammans.

Och Lovisa Worge avslöjar att hon valde att lämna sina studier på grund av den nya satsningen.

När Ani kom på tal var det en självklarhet för mig att hoppa av mina ekonomistudier, för att satsa på detta helhjärtat. Det är en dröm jag alltid haft att få vara med på en resa likt denna, att få bygga något från grunden och att få axla den kreativa rollen, säger hon.

I en intervju i fjol sade medgrundaren Mikael Snabb att Bianca inte kommer att vara ansiktet utåt för Ani Jewels ”i samma omfattning som för Caia Cosmetics”. Med facit i hand ser vi dock att Bianca är fullt närvarande i all marknadsföring hittills, men att hon står i strålkastarljuset med Lovisa Worge.

RELATERAT: Bianca om att vara Caias ansikte utåt: ”Det är ju på gott och ont”

Vid tidigare lanseringar som Bianca Ingrosso varit med i, som när Caia Cosmetics släpptes eller vid olika produktsamarbeten med andra företag, har e-handelsservrarna ofta gett upp. Det är alltså inte ovanligt att sajter kraschar. På torsdag blir det därför upptill bevis för Anis sajt.

RELATERAT: Biancas släpp kraschade sajten – 30 000 produkter sålda på fem minuter