Isabella Löwengrips liv blir film: ”Så surrealistiskt”

Isabella Löwengrip

I slutet av förra året släppte Isabella Löwengrip, eller ”Blondinbella” som hon kallade sig i början av sin karriär, en ny bok. En självbiografi som ska ”reda ut alla oklarheter kring hennes person och förflutna”. Nu meddelar hon att boken ”Isabella” blir till film.

LÄS ÄVEN: Isabella Löwengrip är tillbaka – planerar nytt skönhetsbolag: ”Lite mer än ett år kvar”

Idag kan jag berätta att film och tv-rättigheterna för boken Isabella har sålts. Det känns helt overkligt eftersom det bara har gått sju månader sedan boken släpptes, skriver Isabella Löwengrip på sin blogg.

Isabellas självbiografi handlar bland annat om hennes exit ur Löwengrip Beauty, hur hon undgick personlig konkurs, hennes psykiska ohälsa samt avslöjandet om att hennes följarsiffror inte stämde. Boken är skriven tillsammans med författaren Rebecka Edgren Aldén och den som nu köpt rättigheterna är manusförfattaren och regissören Lena Koppel.

Jag ville verkligen försäkra mig om, innan jag skrev på pappret, att det inte bara skulle bli en mörk film/tv-serie. Jag förstår att det ska vara dramaturgi men jag vill inte att filmen/tv-serien bara ska handla om ett mörker med depression och ett fall. För det finns så mycket ljust i mitt liv och en resa bakom med mycket mod, som förhoppningsvis kan ge andra styrka också. Det här ska bli spännande att få följa, inte minst sagt personen som i så fall ska få spela mig. Så surrealistiskt att det inte är sant!