Isabella Löwengrips nya bolag: “Trodde att jag skulle kunna gå under radarn”

Isabella Löwengrip

Bolaget utgår från Göteborg och registrerades i tisdags.

Isabella Löwengrip är tillbaka i chefsrollen och med ett helt nytt bolag. Influencern har de senaste åren hållit en något lägre profil och valt att fokusera mer på sitt privatliv och sina egna plattformar. Detta efter den omtalade kraschen som följde efter att bland andra Bloggbevakning och Expressen börjat granska profilens statistik. Den statistik som såldes in till företag och samarbetspartners, men som visade sig vara både överdriven och missvisande.

Ger sig in i AI-branschen

Nu avslöjar Breakit att bloggveteranen verkar vara redo att gå vidare. Enligt uppgifter som registrerats hos Bolagsverket under tisdagen, är Isabella Löwengrip nu delägare och medgrundare av ett Göteborgsbaserat bolag. Företaget ska enligt uppgifter “hjälpa e-handlare visuellt med AI-verktyg”.

Jag trodde att jag skulle kunna gå under radarn ett tag. Jag tänkte att jag kör igång det och sedan berättar jag, säger Isabella Löwengrip till Breakit.

Profilen blir även vd för bolaget, som går under namnet Aimastar.

Jag har inte jobbat aktivt i ett företag sedan jag sålde Löwengrip 2020, vid sidan av mina sociala medier-kanaler. Jag har inte vetat exakt vad jag ska syssla med, men nu har polletten ramlat ner.

“Inte varit mogen”

Isabella Löwengrip har haft många anställda genom åren men säger själv att hon tidigare inte riktigt varit mogen för en så stor ledarroll, förrän nu.

Jag känner en enorm respekt för vd-titeln. Jag har ju själv haft väldigt många anställda genom åren och har hunnit reflektera. Jag har haft en stor ledarroll men inte varit mogen. Så jag känner en helt annan respekt idag och vill göra det rätt.