Josefine H.J:s kollektion gjorde succé – ”mycket sålde slut direkt”

Josefine Haaning Jensen

Idag klockan sju på morgonen släpptes Josefine Haaning Jensens första klädkollektion på Na-kd exklusivt för dem som hade signat upp för ”vip”-shopping. Josefine H.J, som hon kallar sig på Instagram, är en stor modeikon i Danmark och ett designsamarbete har länge varit efterfrågat av hennes miljontals följare. Något som märktes under det exklusiva släppet.

Det har varit ett otroligt tryck på kollektionen, när vi släppte den klockan sju för våra kunder som signat upp sålde vissa plagg slut direkt, säger Julia Alqvist, Global PR Manager på Na-kd till Influens.

När de digitala portarna sedan slogs upp för allmänheten en timme senare rusade kunderna raka vägen till influencerns kollektion.

Nu är otroligt mycket slutsålt vilket vi är så glada för. Josefine och teamet på Na-kd har verkligen lagt ner så mycket tid på denna kollektionen så det är väldigt tacksamt att den visar sig falla kunderna i smaken, fortsätter Julia Alqvist och tillägger:

Vi är också så glada över att kunna se fram emot fler lanseringar tillsammans med Josefine H.J under året.

Det här är den första kollektionen av tre som Josefin har designat för Na-kd. De tre kollektionerna har inspirerats av tre naturelement, luft, vatten och jord och är alla tillverkade av ekologiska och återvunna material.