Margareta Grääs och Sampev2 ansluter till influencernätverk – ”otroligt talangfulla”

Samuel "Sampev2" Stronegger och Margareta Grääs

Youtubern Samuel Stronegger, mest känd som Sampev2, och skönhetsprofilen Margareta Grääs har krokat arm med influencernätverket We Are Era – tidigare United Screens och Divimove.

RELATERAT: United Screens går ihop med Divimove och byter namn: ”En betydligt större kraft”

Samuel Stronegger började sin karriär på plattformen år 2013. Han är en gaming- och träningsprofil men skapar även innehåll kopplat till mat och humor. Idag har han över 380 000 prenumeranter på Youtube och nära 200 000 följare på Instagram.

Influencern och makeupartisten Margareta Grääs är en nischad profil som skapar innehåll inom skönhetssegmentet. Hon började med Youtube för cirka sex år sedan och har idag nära 85 000 prenumeranter, samt över 70 000 följare på Instagram.

Vi är väldigt stolta och glada över att Margareta och Samuel väljer att ansluta sig till We Are Era. De är två otroligt talangfulla contentskapare inom sina respektive genrer, vars publik är otroligt stöttande, engagerade och lojala vilket är oerhört fint att se, säger Jakob Andersson, Head of Talent Agency på We Are Era i Norden, i ett pressmeddelande.

På We Are Era kommer profilerna bland annat få stöttning med reklamsamarbeten och kanalutveckling.