Michaela Forni om rekordresultatet: ”En ständig utmaning att leverera smart”

Michaela Forni (Foto: Instagram)

Efter 20 år som influencer: ”kul att se att det leder till ökad tillväxt”.

Influens.se rapporterade på måndagen om att Michaela Forni sprängde 4-miljonersgränsen i omsättning i sitt bolag. Det var den högsta omsättningen sedan starten 2014.

Först och främst är det så kul att efter snart 20 år som influencer fortfarande kunna utvecklas och växa i den rollen. Förra året fokuserade jag och mitt team ännu mer på kvaliteten i både kundval och samarbeten vilket har gett resultat, säger Michaela till Influens.se.

Forni Group AB, som bolaget heter sedan ett namnbyte från Michaela Forni AB under 2021, tar hand om allt som rör hennes influencerverksamhet och även hennes onlinemagasin Forni.se. Och hennes samarbeten på till exempel hennes Instagramkonto verkar vara lyckosamma.

Jag har alltid fokuserat mycket på kvalitet och varumärkesbyggande i mina kanaler och det är kul att se att det leder till ökad tillväxt som bolag, säger hon.

LÄS ÄVEN: Fornis Baby Journey har tagit fart – omsättningen tiodubblad

Sedan det senaste räkenskapsåret stängde har Michaela tagit över Vanessa Lindblads roll bredvid Rebecca Stella i podden “Nu börjar livet”. Hon har också blivit en av de större profiler som frontar Magasin du Nords satsning i Sverige, bland annat tillsammans med Sanna Jörnvik.

Jag är så glad över att få jobba med alla spännande varumärken som jag jobbar med och ser det som en ständig utmaning att leverera smart, roligt och inspirerande innehåll till dem, säger Michaela.