Pernilla Nyrensten lämnar styrelsen i Djerf Avenue: ”Behöver ha en friare roll”

Pernilla Nyrensten och Matilda Djerf

”Har fått utöka andra uppdrag”.

Det var för nästan exakt ett år sedan som Matilda Djerf kunde fira att Revolutionrace-grundaren Pernilla Nyrensten investerar i hennes modevarumärke Djerf Avenue. Hon köpte då fem procent i Djerf Avenue och tog plats i styrelsen.

Jag har följt deras resa med glädje och sett hur de har jobbat. Så jag väljer att investera. Jag tror och hoppas att det är bra att de kan få in lite kapital, så de kan fortsätta fokusera på det som är viktigt, utan att det ska bli hämmande när man bygger ett så stort bolagsvärde, sade Pernilla när hon klev ombord.

Men nu står det klart att Pernilla Nyrensten lämnar sin styrelseplats. Det skriver Breakit.

Jag kommer att fortsätta stötta Djerf Avenue och agera strategiskt bollplank. På grund av att jag har fått utökat andra uppdrag behöver jag ha en friare roll än vad ett styrelseuppdrag innebär, skriver Pernilla Nyrensten till sajten.

Hon skriver dock att hon inte kommer att lämna ifrån sig sin ägandedel i bolaget, utan fortsätter att vara en långsiktig ägare.