Rebecca Stella återvänder till Paradise hotel: ”En ikon för programmet”

Rebecca Stella (Foto: Viaplay)

Programmet återgår till sitt ursprungliga format, med en rutinerad programledare.

Det skandalomsusade tv-programmet Paradise hotel är tillbaka i höst. Programmet pausades våren 2021, till följd av anklagelser om övergrepp under inspelningarna, vilket fick Viaplay att upprätta en anmälan. Förundersökningen lades ner men den pågående säsongen och en tidigare redan inspelad säsong stoppades.

2022 försökte man istället lansera en uppdaterad och ”snällare” version av konceptet. Ett program som gick under namnet ”Paradise”, där Tone Sekelius var programledare. Det uppdaterade programformatet fick två säsonger. Den andra säsongen har premiär i april, men inte på Viaplay. Istället meddelade man nyligen att programmet kommer sändas på Pluto Tv.

Hon gör sin sjätte säsong

Samtidigt har Viaplay beslutat om att låta Paradise hotel återgå till sitt ursprungliga format. Då återvänder också den rutinerade Paradise hotel-profilen Rebecca Stella, som gör sin sjätte säsong som programledare.

Jag har verkligen saknat och längtat efter Paradise hotel, så som det en gång var, med mycket drama, kärlek och vänskap. Äntligen är det dags att röra om i grytan igen och jag är så taggad, säger hon i ett pressmeddelande.

Vi är väldigt glada över att kunna presentera Rebecca Stella som programledare igen för Paradise hotel. Hon har blivit något av en ikon för programmet och varit mycket omtyckt av både fans och deltagare, säger Joakim Franke, innehållschef på Viaplay group i Sverige.