Tone Sekelius får sitt första programledar-jobb: ”Lite overkligt”

Tone Sekelius (Foto: Press Linus Hallsenius/Viaplay Group)

Youtubern och influencern Tone Sekelius har tagit flera kliv på sin karriärstege under de senaste månaderna. Hon deltog i Melodifestivalen och kom till final med sin låt ”My Way” och kröntes som Årets Hbtq på Gaygalan samt som Årets Förebild på Heyou Awards. När hennes influencer-bolag nyligen redovisade fjolårets siffror visade hon dessutom upp en intäktsökning med över 180 procent, och nu avslöjas Tones nästa stora uppdrag.

RELATERAT: Här är Tone Sekelius rekordår – 3 miljoner i omsättning och nära 2 miljoner i vinst

Tone Sekelius blir nämligen programledare för underhållningsprogrammet Paradise, som kommer att sändas på Viaplay i höst. Det blir hennes första programledaruppdrag, och programmets första säsong efter ett längre uppehåll.

Det är ett så kul att äntligen få berätta detta! Det känns väldigt roligt, häftigt, aningen nervöst och lite overkligt att få programleda den nya satsningen. Med alla de förändringar som programmet har genomgått så känner jag mig trygg i att komma in och ta tittarna i handen och leda dem genom det nya Paradise. Jag ser så mycket fram emot det här, detta får ni bara inte missa, säger Tone Sekelius i ett pressmeddelande.

Realityserien går ut på att deltagarna ska tävla om en halv miljon kronor i Mexiko. De som tidigare varit programledare för programmet är influencerprofilerna Nicole Falciani, Rebecca Stella och Malin Gramer.

RELATERAT: Klara Elvgren blir programledare: ”Något jag alltid drömt om”

Vi är väldigt glada att kunna presentera Tone som vår programledare för Paradise. Hon är en av Sveriges främsta artister och vi är övertygade om att hon genom sin värme och karisma kommer att sätta sin unika prägel på programmet. Vi ser jättemycket fram emot att komma igång med inspelningarna med Tone och vår fantastiska cast, säger Joakim Franke, Head of Non-Scripted Content på Viaplay Group.