Therese Lindgrens bikt: ”Har aldrig tjänat så lite pengar”

Therese Lindgren (Foto Linus Hallsénius)

Influencern Therese Lindgren avslöjar i sin nya video på Youtube att den senaste tiden inte varit hennes bästa karriärmässigt.

RELATERAT: Therése Lindgren om varför hon sålt Indy Beauty – ”får se vad som händer”

Det har varit ganska mycket som gått ganska dåligt för mig. Jag har sålt Indy Beauty vilket kanske inte var min plan från första början, säger Therese i videon och fortsätter:

Jag har färre visningar på min Youtube-kanal än tidigare, ”Dumpad” är fortfarande inte klar (Thereses serie som hon gör med Discovery+, reds. anm.) och det går inte så bra med min bok. Jag skulle egentligen redan ha gett ut min bok. Det har bara varit mycket strul och tråkigheter. Jag har heller aldrig tjänat så lite pengar som jag gjort den här våren.

Therese sålde alla sina aktier i det egna skönhetsbolaget Indy Beauty för drygt två veckor sedan. Enligt den officiella kommunikationen kände Therese ”att det blivit dags för att gå vidare”, efter att ha jobbat med varumärket i fem år. Men i sin senaste video avslöjar hon alltså att försäljningen kanske inte är något Therese är jätteglad över. Men trots alla motgångar mår hon just nu betydligt bättre psykiskt, än vad hon gjort tidigare.

Generellt har jag haft många motgångar på senaste, men jag har aldrig mått så bra som jag gjort den här våren, avslutar Therese Lindgren.

RELATERAT: Therese Lindgren gör drama-komediserie för Discovery: ”Det här är så stort”

Influens.se söker Therese Lindgren för kommentar.